Reportaget – en gästföreläsning

Mina tre böcker har alla en tydlig ambition att till form och teknik utveckla reportaget som genre. I och med den svenska krönikeboomen var den berättande journalistiken under många år marginaliserad och tog sig mer uttryck i välskrivna böcker än i tidningar, men idag är formen starkt tillbaka med nya magasin som Filter och Re:Public Service. Det här är en föreläsning om journalistisk gestaltning och skrivandets nya och gamla utmaningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s