mer, mer, mer

svenska medier har verkligen skärpt sig när det gäller latinamerika o nu börjar det även komma grejer som ligger utanför korrarnas produktion. senaste dagarna har p1:s studio ett kört fler av bra saker; först ett rep om brasiliens lyft med lula, sen i dag ett långt inslag om knarkkriget i mexiko (aningen felvinklat enligt min mening, men ändå) o i samma sändning (!) ännu ett skitbra rep av terese larsson från bilindustrin i sao paulo. vackert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s