Bättre radio?

Ska försöka springa Sthlm maraton i år o behöver hitta mer radio o ha i lurarna under alla träningstimmar jag nöter Bogotas gator. Mina standardprogram Godmorgon världen, Konflikt, Studio ett, Filosofiska rummet o Medierna räcker inte längre o i andra svenska kanaler hittar jag inget intressant. Tänkte ta ett lyssnarkliv ur landet o undrar om nån kan tipsa om bra radio (måste finnas i pod) producerad på engelska eller spanska? Från USA hör jag då o då Democracy Now! o här i Colombia är enda vettiga radioshowen Caracols Hora 20, men det finns förstås hur mycket som helst om man skaffar sig lite koll. Innehållspreferenser är generellt som i de svenska programmen ovan – samhälle, politik, filosofi, mediekritik, genus, världen, etc – men får gärna handla mer specifikt om USA, Latinamerika, Europa eller Afrika. Allt för lokala fokus funkar förstås inte utan det bör vara utblicksprogram. Antar att det produceras massor av skitbra radio i England, Spanien, USA o Latinamerika som jag ännu inte kommit i kontakt med. Tips, någon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s