Honduras isolerat

Samtliga länder i ALBA – Nicaragua, Ecuador, Venezuela, Honduras, Kuba, Dominikanska Republiken – har återkallat sina ambassadörer från Honduras tills dess att Zelaya återinstalleras och Ricardo Lagos, fd president i Chile och en av kontinentens tyngsta röster i fråga om mänskliga rättigheter, säger till BBC Mundo att "inget rättfärdigar en militärkupp". O här Reuters rapport Honduras isolated over Zelaya ouster. Som jag skrev igår: tror inte detta blir långvarigt. USA har mognat (eller behöver plocka en ny sorts poäng). Liksom Latinamerika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s