Bottenlöst skönt

En gång skrev jag i Arena att det som betytt mest för min tankeutveckling var när jag såg filmen Barnens ö, första gången tog LSD samt när jag läste Valerie Solanas Scum-manifest. Sen dess har jag levt sju år nära Elina Grandin och med det kom nya trippar varje dag, av vilka jag börjar förstå det verkliga djupet när jag till disken nyss lyssnade på Kulturradions temaprogram Uppvaknandet med Carl-Michael Edenborg. Jag tror det var det bästa jag hört på radio på rätt många år, kanske någonsin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s