Arenas arena

Är sent ute här inser jag för jag hade helt missat att naturvänstern samlats till Arenabashing på Söderbokhandeln i tisdags. Slutar aldrig o imponeras över hur mycket energi tidningen lyckas få på fötter o jag måste säga att bara det är värt en jag vet inte hur stor eloge. Vilka andra vänstertidningar har nån brytt sig om på sistone? Fint att Per tog debatten även om man av referaten förstår att jeansjackorna var jobbiga. Arena är uppenbarligen skitviktig för en massa människor. Det är fint. Väldigt fint. Svårt o se det som annat än ett betyg. Nedan två intressanta referat jag gissar de flesta redan läst:

Dagens konflikt
Lo-Tidningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s