Good news om Romeo

Äntligen lite goda nyheter angående Romeo; Farc har nu utfärdat en officiell kommuniké – går att se hela videon via El Tiempos artikel i ärendet – där man medger att man har honom, att han är vid god hälsa, att man betraktar honom som krigsfånge men att han sannolikt kommer friges snart. Det senare har Farc sagt många gånger förr utan att mena det men när den colombianska senatorn Piedad Córdoba, politikern som varit den förhandlande hjärnan bakom en mängd frigivningar av andra kidnappade, tolkar Farcs agerande och ord som att Romeo med stor sannolikhet faktiskt snart är fri finns det skäl att tro att det stämmer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s