Ljus igen

Kubanska Prensa Latina skriver idag att Farc är redo att frige Romeo Langlois under några specificerade omständigheter: att det går att komma överens om en säker plats och att det sker till en kommission bestående av senatorn Piedad Cordoba, Röda korset och en representant från den nya franska Hollande-regeringen. Det är goda nyheter. Fick just samma bild bekräftad från centralt placerade personer. Även om byråkratin runt överlämnandet börjat svälla och allt därför kan dra ut på tiden kommer helvetet sannolikt snart vara över. Underbart. Här BBC:s story om saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s