Herrejävlar vilket skräp

Såg just Uppdrag Granskning "Den goda viljan" och måste säga att det var nog det sämsta reportage jag sett i public service. Någonsin. Läste i morse denna artikel av Nils Hansson och trodde att UG faktiskt grävt fram något rejält men så visade allt sig bara vara ännu en ursäkt för att Janne Josefsson för femtioelfte gången skulle få se titttarna djupt i ögonen och slå fast att integrationsdebatten i Sverige är väldigt KÄNSLIG, så JÄTTEKÄNSLIG att bara UG vågar röra den. Grattis SD, denna gången blev det bingo utan att det ens fanns ett case! Tyckte Martin Aagård tog i lite när han i Aftonbladet igår sa att UG havererat och blivit debattprogram i stället för grävprogram och jag hade inte riktigt räknat med att dagen efter få se en så klockren bekräftelse på hans tes. När reportern hängde omkring alla de där minutrarna i Norrland – hur många var de, en kvart? – kring musikern och enkätciteringen var det ju fullständigt omöjligt att inte bara brista ut i asgarv. Om det inte varit så tragiskt alltihop. För reportern, för UG, för SVT. Så bottenlöst sorgligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s